Bacalaureatul Olimpicilor 2016. Vineri vor fi afişate rezultatele finale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii şi olimpicii vor afla astăzi rezultatele finale ale sesiunii speciale de Bacaaureat, desfăşurată în perioada 14-27 mai, la Braşov. Potrivit calendarului, pe 26 au fost afişate primele rezultate, iar pe 27 urmează să fie afişate rezultatele finale, în urma rezolvării contestaţiilor.

Pe 26 mai a avut loc ultima probă, respectiv la Limba şi literatura maternă, iar tot în aceeaşi zi au fost afişate şi primele rezultate la centrul de examinare din Braşov. Depunerea contestaţiilor este programată în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18:00 - 20:00.

Astăzi pe 27 iunie, urmează să  fie soluţionate contestaţiile şi să fie afişate rezultatele finale.

Reamintim că pe 14 şi 15 mai peste 200 de absolvenţi de clasa a XII-a, sportivi şi olimpici,  s-au înscris la sesiunea specială a Bacalaureatului, care s-a desfăşurat la Braşov. Examinarea a început propriu-zis pe 16 mai, când a avut loc  Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă. Pe 18-19 mai, a avut loc Evaluarea competenţelor digitale, iar pe 20-21 Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Probele scrise au început pe 23 de mai cu examenul de Limba şi literatura română, pe 24 mai elevii au avut de susţinut proba obligatorie a profilului, iar pe 25 proba la alegere a profilului şi specializării

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite