A III-a ediţie a târgului de educaţie alternativă, Opportunity Weekend, va avea loc în acest sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opportunity Weekend, primul târg de voluntariate şi cursuri pentru adolescenţi din România, a ajuns la a treia ediţie, anul acesta urmând să aibă loc în perioada 13-14 mai la Talent Garden Bucharest. Scopul evenimentului este de a aduce mai aproape liceenii de educaţia nonformală într-un context care permite interacţiunea directă între viitorii voluntari şi organizaţiile prezente în cadrul evenimentului.

,,Opportunity Weekend este modul prin care noi încercăm să îi facem pe liceeni sau pe viitorii studenţi să înţeleagă avantajele educaţiei non-formale pe care noi o promovăm şi pe care sperăm să o aducem mai aproape de cei ce vor să schimbe ceva în ei şi în jurul lor", spun organizatorii.

În cadrul târgului vor fi 30 de standuri care vor îşi vor prezenta ofertele de cursuri, cât şi diverse workshop-uri.

Elevii care vor participa la eveniment vor avea posibilitatea de a se înscrie la cursuri de canto, chitară, pian, balet, teorie a muzicii clasice, cât şi la cursurui de ştiinţe politice, afaceri, arhitectură sau tenis.

În paralel cu componenta de târg, sunt organizate şi workshop-uri susţinute de expozanţi. Printre aceştia se află: Fundaţia Calea Victoriei, Fitness Scandinavia, Student Consulting, Learnity, T-me games, Romanian Business Leaders, Teen Pres, Danube Youth Alliance, Bucureştiul Tinerilor, Young Partners, European Youth Parliament, Asociatia Cercetasilor din Romania, Tineri Pentru Tineri, Fabrica de Experimente, Brigada de Voluntari şi Google Analytics.

Peste 1500 de adolescenţi au participat la ,,Opportunity Weekend" la ediţia de anul trecut.

 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite