De ce nu este Antena 3 afiliată la CNN. Explicaţia pe blogul lui Zoso

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Petcu a explicat ce înseamnă afilierea Antenei 3 la CNN International
Vali Petcu a explicat ce înseamnă afilierea Antenei 3 la CNN International

Bloggerul Vali Petcu, zoso.ro, explică într-o postare pe site-ul propriu ce înseamnă de fapt afilierea Antenei 3 la CNN International. „Nu e prima oară când Antena 3 se laudă cu toată gura cu chestii care nu prea există. Mai ţineţi minte penibilitatea din toamnă, când ţineau discursuri înălţătoare şi ei primiseră de fapt sincere felicitări şi nu un premiu?“, scrie Zoso.

Întâi de toate, nu e CNN, e CNN Internaţional, care e un copil mai mic al postului de ştiri american şi unde sunt prezentate ştiri locale. Deci n-o să-l vedeţi pe Gâdea sau pe Ciutacu pe CNNul ăla care contează, ci poate doar pe Badea la Daily Show pe CNNi şi asta doar dacă face şpagatul pe 2 scaune în timp ce e biciuit de Ponta“, mai explică Vali Petcu.

El continuă spunând că de fapt afilierea nu are efecte practice. „Revenind, afilierea asta nu e mare brânză. CNN le dă voie să le folosească numele şi le dau voie să cumpere transmisiuni la preţuri preferenţiale. În schimb, Antena3 au voie să le furnizeze imagini în caz de evenimente importante (gen mineriade, mişcări de stradă sau altceva), peste care ei îşi vor pune comentariile proprii. 

Nu îi vom vedea pe Radu Tudor sau pe Niels Schnecker comentând chestii, pentru că CNN nu sunt atât de cretini să nu ştie ce fac. Ah, am menţionat că sigla Antena3 nu va apărea pe imaginile pe care aceştia le vor furniza? Exact. Au voie să nu fie prezenţi“.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite