VIDEO Un poliţist din Michigan, declarat eroul zilei. A salvat pe stradă viaţa unui nou-născut

0
0
Ofiţerul ia copilul în braţe, îl întoarce cu faţa în jos şi îl bate uşor pe spate.
Ofiţerul ia copilul în braţe, îl întoarce cu faţa în jos şi îl bate uşor pe spate.

Un poliţist american a reuşit să salveze un bebeluş de doar trei săptămâni - o fetiţă - care se lupta să respire. Agentul a răspuns la un apel făcut la numărul de urgenţă.

Departamentul de poliţie Sterling Heights din Michigan a postat pe pagina de Facebook un video cu intervenţia poliţistului, potrivit CNN.

Ofiţerul se numeşte Cameron Maciejewski, iar intervenţia a avut loc în prima decadă a lunii iulie. 

Filmuleţul arată că atunci când ofiţerul a ajuns la caz, mama copilului îşi pierduse cumpătul, ţipa şi se apucase cu mâinile de păr şi întreaga familie era agitată.

”Vă rog, vă rog”, se aude spunând mama la vederea ofiţerului. 

”Gata! În regulă, lăsaţi-mă să văd! Calmaţi-vă, calmaţi-vă, lăsaţi-mă să văd copilul! Aşteptaţi... Copilul clipeşte, clipeşte”, răspunde ofiţerul.

Înregistrarea arată cum ofiţerul verifică semnele vitale ale copilului după care îşi dă seama că micuţa are căile respiratorii blocate cu ceva ce nu putuse să înghită. Ofiţerul ia copilul în braţe, îl întoarce cu faţa în jos şi îl bate uşor pe spate. Imediat copilaşul începe să plângă.

”Iată, iată, copilul plânge. Plânge, da? Este bine. Totul este în regulă”, spune ofiţerul în timp ce mama copilului plânge şi ea. 

Copilul a fost dus apoi la spital pentru o evaluare medicală, potrivit sursei mai sus citate. 

Şeful Departamentului de poliţie a declarat că ofiţerul a făcut o treabă minunată nu doar pentru că a salvat bebeluşul, ci şi pentru că a reuşit să calmeze familia acestuia.

”Dacă ofiţerul  Maciejewski nu ar fi acţionar rapid şi cu calm, rezultatul acestei acţiuni ar fi fost foarte diferit”, a conchis şeful departamentului.

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite