Un bărbat a fost abuzat sexual şi jefuit de o tânără poreclită Bambam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Utah a fost abuzat sexual de către o tânără de 24 de ani, poreclită „Bambam". Aceasta a fost reţinută de poliţie sub acuzaţiile de răpire, furt şi abuz sexual.

Savannah „Bambam" Rios a fost arestată după ce a abuzat ore întregi un bărbatul cu care se afla la începutul unei relaţii.

Potrivit declaraţiei bărbatului, Savannah i-a dat întâlnire într-o locuinţă din oraşul Salt Lake. Odată ajuns, ea l-a condus într-una dintre camere şi l-a rugat să se aşeze pe pat. Victima a spus că femeia poreclită „Bambam" l-a pălmuit de câteva ori, a scos un cuţit şi l-a întrebat: „Vrei să mori?". Apoi, i-a cerut să se dezbrace, i-a luat cureaua şi i-a infăşurat-o pe mână, după care l-a lovit în testicule în mod repetat.

După ce bărbatul - ale cărui iniţiale sunt G.A. - a implorat-o să-l lase în viaţă, Rios i-a permis să se îmbrace. Apoi, i-a cerut s-o ducă la el acasă, unde l-a forţat să-i dea un DVD player, o cameră foto şi nişte telefoane. Pe drum, femeia l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori.

Cât timp se afla în locuinţa bărbatului, Rios a observat un extras de cont şi i-a cerut acestuia s-o ducă la bancă, de unde victima a retras 500 de dolari. Ulterior, bărbatul a scăpat şi a fugit la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Agresoarea era încă în maşină când poliţiştii au prins-o. Tribunalul a fixat o cauţiune în valoare de 100.000 de dolari.

Deocamdată nu se ştie de unde i se trage porecla femeii.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite