Un jandarm din Timişoara a fost arestat după ce a încercat să jefuiască trei pakistanezi care voiau să treacă ilegal în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmul cercetat şi-a dat demisia. FOTO: Arhivă
Jandarmul cercetat şi-a dat demisia. FOTO: Arhivă

Transfugii erau cazaţi la o pensiune din oraşul de pe Bega, unde îşi aşteptau călăuza care urma să-i ducă peste graniţă. Două persoane au încercat să-i jefuiască, fără să ştie că pakistanezii erau supravegheaţi de poliţiştii de frontieră.

Evenimentele s-au petrecut vineri seara, în jurul orei 21.00, iar unul dintre atacatori a folosit un pisto de airsoft pentru a-i speria pe cei vizaţi. "Două persoane au intrat în pensiune şi au spus la recepţie că sunt poliţişti şi trebuie să facă verificări într-o cameră în care se află mai mulţi cetăţeni străini. Cei trei pakistanezi au fost ameninţaţi cu acte de violenţă, suspecţii cerându-le banii şi bunurile. Cum nu au găsit bani, le-au luat telefoanele mobile şi au vrut să plece, moment în care au fost opriţi de poliţiştii de la Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că unul dintre suspecţi este angajat al Grupării Mobile a Jandarmeriei", a spus Mirela Drăgicioiu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Cei doi bărbaţi au fost duşi sâmbătă dimineaţa la audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş urmând să stabilească încadrarea faptei. Ce mai probabil, cei doi vor fi cercetaţi pentru tâlhărie şi uzurpare de calităţi oficiale.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite