Un accident între un tren şi un camion în Statele Unite provoacă moartea unei persoane şi rănirea altor 60

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultimele două vagoane ale trenului au deraiat. FOTO: AP
Ultimele două vagoane ale trenului au deraiat. FOTO: AP

Un camion a intrat în coliziune cu un tren de pasageri, vineri, în estul statului american West Virginia, accident care a dus la moartea unei persoane şi rănirea a altor 60 de persoane după ce două vagoane ale trenului au deraiat, potrivit surselor medicale, citate de agenţia de ştiri AFP.

Şoferul camionului, Danny Kimble, a murit pe loc, conform surselor medicale. Directorul serviciilor de urgenţă din regiunea Randlph, Jim Wise, a declarat mass-mediei că cel puţin trei persoane sunt rănite grav. Acesta adăugat că 21 de persoane au fost duse la spital de ambulanţe, iar alte 45 au fost luate de un autobuz de la locul accidentului, prezentând leziuni minore, potrivit Huffington Post.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Tracy Fath, a declarat că cel puţin opt ambulanţe au ajuns la spital, însă a evitat să dea detalii despre starea pacienţilor.

„Unii au dorit să aibă parte de îngrijire medicală, alţii au refuzat”, a afirmat Fath, specificând faptul că personalul medical analizează şi situaţia pacienţilor aduşi cu autobuzul.  

Guvernatorul statului West Virginia, Earl Ray Tomblin, a declarat că administraţia sa depune toate eforturile posibile pentru a le oferi victimelor şi serviciilor de urgenţă asistenţa necesară.

Cauza accidentului nu este cunoscută până în momentul de faţă.

Vom reveni cu alte detalii.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite