Trump anunţă un nou şef la Agenţia pentru Imigraţie, susţinător al construirii unui zid la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump
Donald Trump

Preşedintele American, Donald Trump, a anunţat că intenţionează să îl numească la conducerea Agenţiei Vamale şi pentru Imigraţie pe Mark Morgan. Acesta este un fost şef al Patrulei de Frontieră din timpul preşedintelui Barack Obama şi un susţinător al planului construirii unui zid la graniţă, potrivit Reuters.

Morgan, care a condus Patrula de Frontieră din SUA timp de şase luni după o carieră la FBI, s-a exprimat în ianuarie în favoarea intenţiei lui Trump de a construi un zid la frontieră, scrie agerpres.ro. Morgan i-a cerut liderului de la Casa Albă, într-un interviu pentru un site de ştiri, „să păstreze direcţia“.

„Sunt bucuros să îi informez pe toţi cei care cred într-o politică privind migraţia puternică, justă şi solidă că Mark Morgan se va alătura Administraţiei Trump ca şef al angajaţilor şi angajatelor ICE care muncesc din greu“, a scris duminică Trump pe Twitter.

Numărul mare de migranţi din America Centrală l-a nemulţumit pe Trump, ce a făcut campanie în 2016 cu o poziţie dură împotriva imigraţiei şi cu promisiunea de a construi un zid la frontieră.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite