Tatăl care şi-a ucis copilul de 14 ani: „Mai bine un fiu mort decât unul homosexual“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Nevada, în vârstă de 53 de ani, şi-a împuşcat mortal fiul pentru că nu putea accepta orientarea sexuală a acestuia. Cel puţin aşa susţine femeia care i-a fost copilului pentru o perioadă asistentă maternală, scrie Newsweek.

Joi după-amiază, Wendell Melton şi-a împuşcat fiul, pe nume Giovanni Melton, în apartamentul în care Giovanni trăia singur. Potrivit Sonjiei Jones, care l-a avut în trecut în grijă pe copil, bărbatul l-a surprins pe fiul său în timp ce era cu iubitul lui, iar apoi a scos arma.

Potrivit Departamentului de Poliţie din Henderson, Giovanni nu a murit pe loc. El a fost transportat în stare critică la spital. Rănile au fost însă prea severe, astfel că acesta nu a supravieţuit.

Sonja Jones a declarat că alţi membri ai familiei i-au spus că tatăl şi fiul se certau adesea din cauza orientării sexuale a acestuia din urmă. Ea a adăugat că Wendell şi-ar fi ameninţat în trecut fiul. 

„Giovanni a fost abuzat fizic, psihic şi spiritual timp de mulţi, mulţi ani“, a afirmat Jones la News 3 Las Vegas. 

„ (Wendell) ura faptul că fiul său era homosexual. (...) Sunt sigură că, în mintea lui, prefera să aibă un fiu mort decât unul homosexual“, a afirmat femeia. 

Poliţia nu a făcut comentarii pe marginea acestor acuzaţii, însă KSNV 3 a relatat că Wendell, angajat al United Airlines şi fost pilot, va fi adus în faţa instanţei în cursul acestei săptămâni. 

El a fost arestat pentru omor, abuz asupra unui minor şi posesie de arme de foc, adaugă sursa citată.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite