Scandal sexual în Statele Unite. Un senator american, surprins în timp ce pipăia o prezentatoare de radio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea de radio Leeann Tweeden, fost manechin, susţine că senatorul Al Franken, care face parte dintr-o formaţiune politică din Minnesota afiliată Partidului Democrat, a pipăit-o şi a sărutat-o fără consimţământul ei. Ba mai mult, moderatoarea a publicat pe Twitter o fotografie care-l sprinde pe Franken în flagrant şi a povestit şi cum s-a întâmplat totul.

Potrivit ei, incidentul a avut loc în anul 2006, în timpul unei deplasări care avea ca scop organizarea unor spectacole pentru soldaţii Statelor Unite din Orientul Mijlociu.

Franken, care a fost ales senator în anul 2009, înainte fiind comediant, fusese şi el invitat în această deplasare pentru a oferi reprezentaţii.

Leeann Tweeden spune că totul s-a întâmplat în timp ce ea dormea, iar fotografia publicată pe contul ei de Twitter pare să-i susţină în totalitate afirmaţia. 

image

Totodată, Tweeden susţine că Franken a sărutat-o în timpul unei repetiţii. El scrisese scenariul pentru o secvenţă în care trebuia să apară şi ea, iar în scenariu era vorba inclusiv despre un sărut. Femeia povesteşte că atunci când i-a spus prima dată că trebuie să repete scena, ea a râs. Însă el nu s-a oprit.

„A continuat să insiste, am început să nu mă mai simt confortabil“, a scris ea. „Am zis «OK», ca să nu mă mai deranjeze. Am repetat dialogul dinainte de sărut, apoi a venit la mine, şi-a pus mâna în spatele capului meu, şi-a lipit buzele de mine şi şi-a vârât agresiv limba în gura mea. L-am respins imediat, împingând cu ambele mâini în pieptul lui şi i-am zis ca dacă mai îmi face asta vreodată nu o să fiu la fel de drăguţă data viitoare“

Tweeden a mai scris că fotografia care-l surptinde pe Franken pipăind-o a fost făcută în timp ce se întorceau din Afganistan. Cineva a făcut poza, pe care ea a văzut-o ulterior, în timp ce se uita la fotografiile din călătorie.

Supărată, dar în acelaşi timp îngrijorată cu privire la viitorul carierei sale, Tweeden nu a vorbit despre acest incident la momentul respectiv, notează mashable.com.

În replică, Franken a afirmat că nu-şi aminteşte repetiţia în acelaşi fel ca prezentatoarea radio şi că poza „trebuia să fie ceva amuzant, dar nu a fost“.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite