Scandal la New York din cauza sânilor goi şi pictaţi afişaţi în Times Square

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scandal a izbucnit în New York după ce primarul Bill de Blasio a anunţat pe 18 august că vrea să cureţe Times Square de tinerele în sânii goi şi pictaţi care îşi fac poze cu turişti în schimbul a câţiva dolari.

Această situaţie, care ia proporţii, nu este pe placul primarului Bill de Blasio. Alesul a decis să pornească un război împotriva sânilor goi şi pictaţi afişaţi în Times Square deoarece, în opinia sa, „şochează copiii şi depăşesc numărul turiştilor şi chiar al newyorkezilor“.

Din 7 iulie 1992, justiţia americană le permite femeilor să îşi afişeze sânii goi în New York, aşa cum au dreptul şi bărbaţii.

„Suntem aici doar să ne distrăm şi să salutăm oamenii din oraş. Unii ne cer chiar recomandări pentru restaurante şi baruri“, îşi justifică pentru Washington Post alegerea o tânără, care se prezintă drept „doamna pictată“.

Şeful poliţiei din New York, William Bratton, a declarat că studiază o serie de măsuri de eradicare a acestui fenomen, în timp ce primarul din New York a înfiinţat un grup de lucru care să ia în considerare toate opţiunile posibile. Însuşi guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, s-a declarat nemulţumit de fenomenul „desnudas“ şi a promis sprijinul său pentru îndepărtarea sânilor pictaţi din Times Square.

Între timp, zeci de femei, reunite de mişcarea GoTopless, au protestat duminică după-amiază faţă de măsurile luate în calcul de autorităţile din New York.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite