Poliţia din New York caută o persoană care ar putea avea legături cu atacul armat din metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Poliţia din New York caută o persoană care ar putea avea legături cu atacul armat de marţi dimineaţă din metroul din Brooklyn, în urma căruia zece persoane au fost împuşcate şi alte 13 au fost rănite de un bărbat care purta o mască de gaz. Acesta a aruncat două fumigene şi apoi a deschis focul la bordul unui vagon de metrou al trenului N.

Frank R. James, în vârstă de 62 de ani este căutat de poliţia din New York, a declarat şeful detectivilor din cadrul poliţiei din New York, James W. Essig, în cadrul unei conferinţe de presă, relatează Mediafax.

 Frank R. James a închiriat din Philadelphia o dubă U-Haul, ale cărei chei au fost găsite la locul împuşcăturilor din cartierul Sunset Park din Brooklyn. Acesta are adrese în Wisconsin şi Philadelphia, dar nu a fost numit ca suspect, iar detectivii vor să stabilească dacă a fost martor la atac, a spus Essig.

Anchetatorii au recuperat ulterior din staţia de metrou un pistol cu un încărcător ataşat, două încărcătoare suplimentare, muniţie, o secure şi un recipient cu ceea ce se crede a fi benzină, a declarat comisarul poliţiei din New York, Keechant Sewell, în cadrul conferinţei de presă.

 Atacul a declanşat un răspuns masiv al forţelor de ordine, iar poliţia este în căutarea unui bărbat despre care se crede că are aproximativ 1,70 metri şi 180 de kilograme şi care purta o vestă verde de construcţii în timpul atacului.

 „Această persoană este periculoasă", a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, guvernatorul New York-ului, Kathy Hochul.Body

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite