O fostă consilieră la Casa Albă va publica o carte „explozivă” despre prietenia sa cu Melania Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stephanie Winston Wolkoff (prima din deapta), alături de Melania şi Donald Trump
Stephanie Winston Wolkoff (prima din deapta), alături de Melania şi Donald Trump

O fostă consilieră a Melaniei Trump, care a supravegheat ceremonia de învestitură a lui Donald Trump, a scris o carte „explozivă” despre prietenia de 15 ani cu prima-doamnă a Statelor Unite.

Stephanie Winston Wolkoff, o specialistă în organizare de evenimente, a fost timp de 15 ani alături de Melania Trump, ajutând-o inclusiv să se adapteze în rolul de soţie a preşedintelui Statelor Unite.

Totuşi, cele două femei au fost nevoite la un moment dat să se îndepărteze public una de cealaltă, motivul oficial fiind deschiderea unei investigaţii asupra cheltuielilor legate de ceremonia de inaugurare din ianuarie 2017.

Într-un interviu, Stephanie Winston Wolkoff spune că în momentul plecării sale de la Casa Albă s-a simţit ca şi cum ar fi fost „aruncată sub autobuz”.

Acum se pregăteşte să lanseze o carte despre prietenia şi colaborarea cu Melania Trump. Intitulată „Melania and Me”, cartea va fi disponibilă în librării începând din 1 septembrie, scrie Vanity Fair, potrivit „The Guardian”.

„Un portret revelator şi exploziv al prieteniei de 15 ani a lui Stephanie Winston Wolkoff cu Melania Trump şi observaţii despre cea mai haotică Casă Albă din istorie”, este descrisă cartea pe Google Books.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite