Morți și răniți în urma unui atac armat la un supermarket Walmart din Virginia, în SUA | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritățile susțin că bărbatul înarmat a ucis mai multe persoane în supermarketul Walmart, la Chesapeake, oraş din statul american Virginia. Atacatorul se află printre morți.

UPDATE:  Un bărbat înarmat a ucis mai multe persoane într-un supermarket Walmart marţi seara, la Chesapeake, oraş din statul american Virginia, au anunţat autorităţile locale, care au precizat că printre morţi se numără şi atacatorul, informează AFP şi EFE.

"Poliţia din Chesapeake confirmă un incident cauzat de un atacator înarmat, cu decese la Walmart pe Sam's Circle. Atacatorul a decedat", a declarat primăria oraşului Chesapeake pe Twitter.

Însă, potrivit postului de televiziune WAVY, citat de EFE, un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că ar fi sub 10 morţi.

  "Am găsit mai multe victime şi mai mulţi răniţi", a declarat pentru presă Leo Kosinski, ofiţer de poliţie din Chesapeake, precizând că echipele de intervenţie au intrat în magazin "imediat" cum au ajuns la faţa locului, după apelul de urgenţă.

"Credem că este vorba de un singur atacator şi că acesta este mort", a adăugat el.

Chesapeake, în sud-estul statului Virginia, este un oraş cu circa 250.000 de locuitori şi face parte din aria metropolitană a Virginia Beach-Norfolk.  

Atacul din supermarketul Walmart a avut loc cu 48 de ore înainte de Ziua Recunoştinţei (Thanksgiving) şi survine după un atac cu armă de foc într-un club de noapte frecventat de comunitatea LGBTQ în Colorado Springs, statul american Colorado, la sfârşitul săptămânii trecute, atac care a suscitat o vie emoţie în SUA.

Miercuri, compania Walmart, cea mai mare din domeniul comerţului cu amănuntul la nivel mondial, s-a declarat şocată de atacul care a avut loc în statul Virginia. "Suntem şocaţi de acest eveniment tragic care a avut loc în magazinul nostru din Chesapeake, în Virginia. Ne rugăm pentru cei care au fost afectaţi, comunitatea şi colaboratorii noştri. Colaborăm strâns cu forţele de ordine şi ne angajăm să-i susţinem pe colaboratorii noştri", a declarat grupul pe Twitter.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite