Momentul în care un tâlhar este împușcat de clientul unui restaurant din Texas VIDEO

0
Publicat:

Un tâlhar înarmat a încercat să jefuiască clienții unui restaurant din Texas, dar a fost oprit de unul dintre ei, care l-a împușcat mortal și a înapoiat banii persoanelor aflate în local.

Împușcăturile au avut loc joi, în jurul orei 23:30, când un bărbat  mascat și cu o armă a încercat să jefuiască restaurantul. Bărbatul care a fost împușcat a fost identificat ca fiind Eric Eugene Washington, în vârstă de 30 de ani, scrie NBC News.

Locotenentul R. Willkens, de la poliția din Houston, a spus că hoțul avea ceea ce pare să fi fost un „pistol de plastic”.

Clientul care l-a împușcat pe tâlhar are 46 de ani au relatat martorii anchetatorilor, potrivit poliției. De asemenea, aceștia au precizat că au fost trase mai multe focuri de armă. Acesta nu a fost identificat întrucât până acum nu a fost arestat sau acuzat.

Tâlhar împușcat de client FOTO Captură video
Tâlhar împușcat de client FOTO Captură video

Ofițerii au fost chemați la restaurant pentru un schimb de focuri și l-au găsit pe suspect, îmbrăcat numai în haine negre, cu o mască de schi neagră și mănuși, „împușcat de mai multe ori”. El a fost declarat decedat de către paramedici. 

Martorii au spus că suspectul a dat buzna în restaurant și și-a îndreptat pistolul spre clienții de la care a cerut bani, potrivit poliției. În timp ce strângea banii de la clienți, unul dintre aceștia, descris ca fiind alb sau hispanic, „și-a scos propria sa armă și l-a împușcat pe suspect de mai multe ori”.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite