Michelle Obama: Niciodată nu-l voi ierta pe Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta prima-doamnă a Americii, Michelle Obama, discută despre antipatia pentru Donald Trump, cât şi despre alte detalii ale vieţii sale dinainte şi din timpul şederii la Casa Albă, în mult-aşteptatul volum de memorii denumit „Becoming” (Devenirea), scrie publicaţia Washington Post, citată de CNN.

Obama spune că „nu-l va ierta niciodată” pe Trump pentru zvonurile pe care le-a răpândit, privind veridicitatea certificatului de naştere american al preşedintelui Barack Obama, lucru despre care fosta primă-doamnă spune că a pus în pericol siguranţa familiei sale.

„Dacă cineva instabil psihic încărca o armă şi venea la Washington? Dacă acea persoană se ducea după fetele noastre?,” a scris ea, potrivit sursei menţionate, care a obţinut o copie a memoriilor înainte ca acestea să fie publicate oficial, joia viitoare. „Donald Trump, cu aluziile sale gălăgioase şi iresponsabile, mi-a pus familia în pericol. Şi pentru asta nu-l voi ierta niciodată.”

Preşedintele american a răspuns acuzelor din cartea lui Obama, vineri dimineaţă, declarându-le reporterilor: „A primit mulţi bani ca să scrie o carte şi mereu se aşteaptă puţină controversă.”

Trump a adăugat că el nu-l va ierta niciodată pe soţul ei, Barack Obama, „pentru ceea ce a făcut armatei SUA”.

Michelle Obama a mai descris în carte şi diferite probleme, dar şi victorii personale, inclusiv povestea de dragoste cu soţul ei sau dificultăţile de a avea copii, ambele lor fiice fiind concepute prin fertilizare in vitro.

Obama mai reiterează că politica nu este pentru ea, făcând aluzie la o respingere anterioară privind o potenţială candidatură la alegerile prezidenţiale din 2020.

„Nu am fost niciodată o fană a politicii, şi experienţa mea din ultimii zece ani nu mi-a schimbat părerea,” scrie fosta prima-doamnă. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite