Kellyanne Conway sugerează că Obama l-a spionat pe Trump prin cuptorul cu microunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kellyanne Conway, consilieră a preşedintelui american Donald Trump, a sugerat că Turnul Trump din New York a fost spionat în timpul mandatului lui Barack Obama prin intermediul sistemelor de interceptare din televizoare şi din cuptorul cu microunde.

La o săptămână după ce Donald Trump a acuzat fără a prezenta dovezi că a fost spionat de către cel pe care l-a succedat la Casa Albă, Kellyanne Conway a sugerat că interceptările au avut loc prin televizoare şi telefoane inteligente, ori chiar prin cuptoare cu microunde.

„Sunt sigură de acest lucru, pentru că există multe modalităţi de a ne supraveghea unul pe altul, din nefericire. A fost (publicat, n. red.) un articol săptămâna trecută care arată cum pot fi supravegheaţi oamenii prin telefoane şi televizoare, dar şi prin alte moduri, cum ar fi cuptoarele cu microunde care se transformă în camere de luat vederi“, a declarat Conway pentru USA Today.

Fosta şefă a echipei de campanie a lui Trump pare să se refere la dezvăluirile WikiLeaks despre metodele de interceptare utilizate de CIA.

Conform unor documente secrete ale CIA obţinute şi publicate de WikiLeaks, agenţia americană de informaţii a dezvoltat un cod informatic, numit „24 zero day“, care-i permite să preia controlul asupra unor telefoane inteligente ce folosesc sistemele de operare Android şi iOS. În plus, CIA este capabilă să se infiltreze în diverse tipuri de aparate electrocasnice şi electronice, precum cuptoarele electrice sau cu microunde şi televizoarele inteligente.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite