Atacatorul care a ucis 18 persoane în SUA, găsit mort. Nu se știe de ce a comis masacrul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernatorul din Maine, Janet Mills, a confirmat că suspectul atacului din Lewiston, Maine a fost găsit mort.

Autorul atacului armat, Robert Card, a fost găsit mort FOTO Profimedia
Autorul atacului armat, Robert Card, a fost găsit mort FOTO Profimedia

"Sunt aici pentru a raporta că poliția de stat a localizat cadavrul lui Robert Card în [apropiere] de orășelul Lisabona. El este mort", a spus ea la o conferință de presă, adăugând că acesta nu mai reprezintă o amenințare. 

De asemenea, poliția ar fi găsit o pușcă în mașina abandonată a lui Robert Card, care este suspectat că ar fi trăgătorul.

Potrivit CNN, suspectul, Robert Card, în vârstă de 40 de ani, s-ar fi sinucis. Fusese internat vara trecută cu probleme de sănătate mintală și nu se știe ce anume l-a făcut să comită acest gest.

În același timp, toate victimele atacului din Lewiston au fost identificate. Cea mai tânără victimă avea 14 ani, iar cea mai în vârstă de 76 de ani, a anunțat Șeful Departamentului de Stat pentru Siguranța Publică, Michael Saschak, într-o conferință de presă.

Toate cele 18 victime au fost identificate și le-am informat familiile despre ceea ce s-a întâmplat”, a spus el.

Șeful Departamentului de Stat pentru Siguranța Publică, Michael Saschak, a mai anunțat că „Ordinul de a rămâne acasă a fost ridicat”, adăugând că vânătoarea va fi interzisă în Lewiston, Lisabona, Bowdoin și Monmouth începând de sâmbătă, 28 octombrie, și până la o nouă notificare. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite