FOTO VIDEO Casa Albă a intrat în febra sărbătorilor. Preşedintele a graţiat deja curcanul, iar prima-doamnă a primit bradul de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american Donald Trump a graţiat deja curcanul cu ocazia Zilei Recunoştinţei, care va fi sărbătorită joi în Statele Unite, iar soţia sa Melania a primit luni bradul de Crăciun la Casa Albă. Cuplul prezidenţial american a grăbit festivităţile pentru a ajunge la Mar-a-Lago (Florida).

Soţii Trump au început deja pregătirile de sărbători.

Luni, prima-doamnă a SUA şi Barron Trump, fiul cel mai mic al preşedintelui Donald Trump, au primit bradul care va fi instalat cu ocazia Crăciunului la Casa Albă.

Bradul măsoară aproape şase metri şi a fost livrat de familia Chapman.

„Este un copac frumos. Mulţumesc mult. Îl vom decora bine. Sper că veţi putea să ne vizitaţi“, le-a transmis Melania lui Jim şi Diane Chapman.

Thank you Silent Night Evergreens in Wisconsin for our beautiful tree! @POTUS, Barron & I are excited for Christmas in our new home! pic.twitter.com/so6HVG1st8— Melania Trump (@FLOTUS) November 21, 2017

Bradul va fi instalat în Blue Room.

Pe de altă parte, Donald Trump a graţiat deja curcanul cu ocazia Zilei Recunoştinţei, sărbătorite în a patra zi de joi din noiembrie în SUA ca semn de recunoştinţă pentru recolta adunată în timpul anului.

image

Trump îl graţiază pe curcanul „Drumstick“ FOTO nypost.com

Trump a graţiat curcanul mai devreme, întrucât se grăbeşte să ajungă la Mar-a-Lago.

Zilele de joi şi vineri vor fi libere peste Atlantic, pentru ca americanii să se poată reuni în familie.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite