Doi puşcaşi marini americani au fost ucişi de un coleg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi puşcaşi marini ai armatei americane au fost împuşcaţi motal joi, în timp ce se aflau la o bază a Marinei Statelor Unite în Quantico. Suspectul, tot un membru al Marinei, s-a sinucis ulterior cu aceeaşi armă, potrivit oficialilor americani.

Atacul armat a avut loc în interiorul unei şcoli de instrucţie a ofiţerilor de marină, aflată în oraşul Quantico, statul Virginia, la 23:00 ora locală, a declarat locotenentul Agustin Solivan, purtătorul de cuvânt al bazei militare.

În momentul în care au sosit restul puşcarilor marini, au descoperit una dintre victime în timp ce suspectul era baricadat într-una dintre clădiri.

Cadavrul uneia dintre victime a fost descoperit de către ceilalţi puşcaşi marini, în timp ce suspectul era baricadat într-o clădire anexă. Câteva ore mai târziu, anchetatorii au pătruns în interior unde a fost găsită cea de-a doua victimă. Atacatorul  s-a sinucis la scurt timp după ce poliţia a pătruns în clădire.

Oficialii au refuzat să dezvăluie identitatea soldaţilor ucişi înainte ca rudele acestora să fie anunţate. Agresorul a fost identificat drept un membru al personalului şcolii, însă nu au fost oferite mai multe informaţii, potrivit publicaţiei „The Washington Post”.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite