Doi bărbaţi deghizaţi în femei au încercat să intre în sediul Agenţiei pentru Securitatea Naţională din SUA. Unul dintre suspecţi a fost împuşcat mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a intrat cu o maşină de teren în poarta principală a sediului Agenţiei pentru Securitatea Naţională
Un bărbat a intrat cu o maşină de teren în poarta principală a sediului Agenţiei pentru Securitatea Naţională

Doi bărbaţi au încercat să intre cu maşina în poarta principală a sediului Agenţiei pentru Securitatea Naţională din Statele Unite, afirmă surse citate de presa americană. Cei doi erau deghizaţi în femei. Unul dintre suspecţi a fost împuşcat mortal.

Doi indivizi au încercat să pătrundă neautorizat în baza Fort Meade din Statele Unite, unde se află sediul Agenţiei pentru Securitatea Naţională (NSA), un suspect fiind împuşcat mortal de poliţie, iar al doilea rănit, anunţă autorităţile americane, citate de Fox News.

Potrivit NBC, cei doi indivizi erau deghizaţi în femei, ei forţând cu maşina una dintre barierele amplasate la intrarea în baza Fort Meade (statul Maryland). Un schimb de focuri a avut loc, iar unul dintre suspecţi a fost împuşcat mortal. Al doilea este rănit, a confirmat Poliţia comitatului.

În maşina suspecţilor au fost găsite arme de foc şi droguri.Un bărbat a intrat cu o maşină de teren în poarta principală a sediului Agenţiei pentru Securitatea Naţională, în Fort Meade, statul Maryland.

Incidentul a avut loc la Cartierul general al NSA, situat în baza Fort Meade, la 35 de kilometri nord-est de Washington DC.

Autorităţile au securizat zona şi încearcă să stabilească motivul atacului.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite