Doi adolescenţi au salvat o fată răpită, urmărindu-i agresorul pe biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temar Boggs, adolescentul de 15 ani care a salvat-o pe Jocelyn, îmbrăţişat de bunica fetiţei
Temar Boggs, adolescentul de 15 ani care a salvat-o pe Jocelyn, îmbrăţişat de bunica fetiţei

Doi băieţi adolescenţi au devenit eroi după ce au urmărit o maşină în care era o fetiţă răpită, obligându-l pe şofer să îi dea drumul.

Jocelyn Rojas, în vârstă de cinci ani, se juca în curtea sa din Lancaster, statul american Pennsylvania, când a dispărut, autorităţile crezând că a fost ademenită de un bărbat care i-a oferit îngheţată. Timp de două ore, Jocelyn nu a fost de găsit. La căutarea ei au contribuit şi Temar Boggs de 15 ani şi prietenul lui, care au început s-o caute cu bicicletele.

Băieţii au văzut-o pe fetiţă într-un autoturism, însă nu au reuşit să vadă şi chipul şoferului. Cei doi adolescenţi au urmărit maşina timp de 15 minute. La un moment dat, şoferul, care părea că şi-a dat seama că e urmărit, a renunţat şi a eliberat fetiţa. „A oprit  pe stradă şi i-a dat drumul. Ea a fugit spre mine şi mi-a spus că vrea la mama ei“, a mărturisit Temar pentru CNN.

„Este eroul nostru. Nu există cuvinte pentru a-i mulţumi“, spune bunica lui Jocelyn. Poliţia încă îl caută pe suspect, descris ca fiind un bărbat alb şi având vârsta între 50 şi 70 de ani.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite