Cum a sărbătorit Mark Zuckerberg Ziua Naţională a Americii. Internauţii au reacţionat cu un val de ironii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE / MIichael Reynolds
FOTO EPA-EFE / MIichael Reynolds

Într-un clip postat pe conturile sale de social media, Mark Zuckerberg carea sărbătorit Ziua Naţională a Statelor Unite alături de familia sa, apare pe o placă electrică, fluturând steagul Americii printre valuri, iar filmarea a atras şi o serie de critici şi ironii din partea internauţilor.

CEO-ul Facebook apare în filmare în timp ce flutură steagul american pe placa de surf electrică, produsă de Lift Foils, ce costă 12.000 de dolari. Pe fundalul videoclipului,  se aude imnul statului Virginia de Vest, „Take me Home, Country Roads”.

Zuckenberg a atras o serie de critici şi ironii din partea internauţilor datorită postării acestui videoclip, conform Digi24.

„L-am văzut eu, acuma trebuie să îl vedeţi şi voi. Îmi pare rău. Nu eu am făcut regulile”, a notat un utilizator într-o postare pe Twitter care s-a viralizat.

Alţii au glumit că „Zuckerberg ar fi reuşit să unească stânga şi dreapta în America: însă nu în felul în care a intenţionat”.

Un alt utilizator a comentat pe Facebook că Zuckerberg ar trebui să adauge data viitoare „un cheesburger şi/sau artificii în asta (videoclip) pentru a fi «FULL AMERICA»”.

VIDEO

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite