Ce a pățit o pasageră care i-a mușcat și lovit pe oamenii legii care au vrut să o dea jos din avion VIDEO

0
Publicat:

O filmare cu o pasageră violentă într-un avion al Southwest Airlines, care trebuia să decoleze din New Orleans, a devenit viral.

Tânăra încătușată
Tânăra încătușată

Kamaryn Gibson, în vârstă de 25 de ani, din Olathe, Kansas, a fost încătușată de oamenii legii pe care i-a agresat când au încercat să o scoată din avion.

Tânăra băuse alcool și, în momentul în care oamenii legii au încercat să o dea jos din avion, i-a mușcat și i-a lovit cu picioarele pe polițiști.

„Mi-am plătit zborul!”, se aude Gibson spunând, în timp ce polițiștii au ridicat-o de pe scaun și au tras-o pe culoarul avionului. Polițiștii au încătușat-o apoi pe femeie. „I-au cerut frumos să coboare din avion, dar ea a refuzat de multe ori, așa că însoțitorii de zbor au cerut ajutor. Poliția a încercat să o scoată fără forță din avion, dar ea a refuzat”, a scris cel care a postat clipul. De atunci, filmarea a strâns peste două milioane de vizualizări.

Imaginile au devenit virale pe TikTok, iar utilizatorii cer restricții la alcool în aeroporturi, relatează Business Insider.

Femeia a fost acuzată de agresiune împotriva a unui ofițer de poliție, printre alte infracțiuni. Ea a fost eliberată pe cauțiune

Unii utilizatori TikTok au cerut restricții privind alcoolul în aeroporturi, după ce mai mulți pasageri în stare de ebrietate au fost forțați să părăsească avioanele din cauza comportamentului lor indisciplinat.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite