Atac cu armă albă la Universitatea Texas din SUA: un mort şi trei răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat mortal o persoană şi a rănit alte trei în campusul Universităţii Texas din oraşul american Austin. Atacatorul a fost arestat şi se află în prezent în custodia poliţiei.

Serviciul medical de urgenţă al comitatului Travis a anunţat că răniţii au fost transportaţi la spital cu răni potenţial grave, iar o persoană a decedat la locul faptei. Există informaţii că ar mai fi şi alte persoane care au suferit răni uşoare în urma acestui incident.

 Suspectul de comiterea atacului era şi el înscris la această universitate. Incidentul s-ar produs — conform mai multor mijloace de informare în masă — în zona sălii de sport a instituţiei de învăţământ.

Atacatorul identificat drept Kendrex White a fost reţinut la scurt timp — aproximativ în două minute — după ce poliţia din campus a fost alertată în privinţa atacului. 

"Nu ştiu care au fost motivele atacatorului", a declarat David Carter, şeful poliţiei din Austin, responsabil şi pentru securitatea de la Universitatea Texas.

Toate victimele au fost găsite în zona campusului unde locuiesc tineri de 20 şi 21 de ani, a indicat poliţia, fără să dea publicităţii numele victimelor. 

Campusul Universităţii Texas se află în apropierea centrului oraşului Austin şi este una din cele mai mari instituţii de învăţământ superior din Statele Unite.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite