Actrița Whoopi Goldberg spune că, într-un nou mandat de președinte, Trump ar racola și „ar face să dispară” jurnaliștii și persoanele gay

0
Publicat:

Coprezentatoarea emisiunii „The View”, Whoopi Goldberg, și-a avertizat marți colegii de platou și publicul că dacă nu l-ar vota pentru președintele Biden, ar însemna, în esență, un vot pentru ca fostul președinte Donald Trump să racoleze jurnaliști și persoane gay, notează New York Post. 

Whoopi Goldberg a dezbătut ce simt tinerii votanți democrați din SUA. FOTO: EPA-EFE
Whoopi Goldberg a dezbătut ce simt tinerii votanți democrați din SUA. FOTO: EPA-EFE

Whoopi Goldberg a prezentat opiniile lui Trump astfel: „Voi lua toți jurnaliștii, voi lua toți homosexualii, vă voi muta pe toți și vă voi face să dispăreți”.

Coprezentatorii emisiunii „The View” de la ABC au dezbătut ce simt tinerii votanți democrați în legătură cu partidul și dacă sprijinul Americii pentru Israel în timpul războiului din Gaza ar face ca mulți tineri votanți să rămână acasă.

Sunny Hostin a susținut în emisiune că „există această diviziune puternică în rândul alegătorilor tineri cu privire la războiul dintre Israel și Hamas” și că „blocul de votanți care l-a susținut cu adevărat pe Biden în 2020 în legătură cu schimbările climatice spune că războiul din Gaza este o problemă de justiție de mediu și că îl vor abandona pe Biden din această cauză”.

Goldberg a părut să critice „mass-media” pentru că a subestimat popularitatea lui Biden în rândul alegătorilor, în special în rândul tinerilor adulți.

„Feriți-vă de mass-media”, a avertizat ea. „Acel grup de votanți are o mulțime de probleme pe care vor să le abordeze, așa este, și au tot dreptul să ceară asta de la oricine va fi candidatul”.

„Dar voi spune următorul lucru: Până când va fi timpul să mergem la vot, feriți-vă de mass-media care ne spune ce facem. Doar voi știți ce faceți”, a continuat Goldberg. „Știți ce vă supără și veți discuta despre asta atunci când veți merge să vă exprimați votul. Acum, există o mulțime de lucruri despre care cu toții ne-am dori ca candidații să vorbească, fie că este vorba de stânga sau de dreapta. Ne-am dori ca ei să vorbească despre ceea ce contează pentru noi”

Mai târziu, în cadrul conversației, ea a declarat că a nu susține realegerea lui Biden ar fi un vot în favoarea tiraniei de dreapta.

„Ori vrei să funcționeze cu gândire de viitor, vrei ca toată lumea să aibă posibilitatea de a spune ce simte, ce vrea, pentru a merge mai departe, ori nu vrei. Sau vrei pe cineva care spune: «Voi fi, din prima zi, un dictator». Cine vă spune asta, vă spune: «O să vă dau la o parte. Voi lua toți jurnaliștii, voi lua toți homosexualii, vă voi muta pe toți și vă voi face să dispăreți». Dacă asta este țara pe care o vreți, știți cu cine să votați. Dacă nu este țara pe care o vreți, trebuie să luați o decizie”, a declarat Goldberg.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite