Vladimir Putin promite creşterea pensiilor şi salariilor în Rusia. Cine sunt „trădătorii coloanei a cincea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Putin - arhiva foto
Vladimir Putin - arhiva foto

Rusia resimte măsurile economice luate la nivel mondial împotriva sa în ultimele trei săptămâni. Vladimir Putin anunţă creşteri salariale şi îi ameninţă pe „trădătorii” ţării.

Vladimir Putin recunoaşte că situaţia Rusiei „nu este simplă” şi că inflaţia este în creştere. El promite creşterea salariilor funcţionarilor şi a pensiilor, precum şi a ajutoarelor sociale.

Într-o videoconferinţă, preşedintele Rusiei apreciază că „operaţunea militară specială” din Ucraina este un „succes” şi spune că nu va permite ca fosta republică sovietică să devină un „cap de pod” pentru „acţiuni agresive” împotriva Rusiei.

Conform RIA Novosti, agenţia rusă de stat, preşedintele Vladimir Putin susţine că înţelege că majorarea preţurilor îi afectează pe ruşi şi va lua măsuri pentru creşterea pensiilor, salariilor şi ajutoarelor de stat.

Agenţia rusă menţionează că putin a remarcat încercările Occidentului de a scinda societatea rusă. „Bineînţeles că vor paria pe aşa-zisa coloană a cincea. Pe trădătorii naţionali, pe cei care câştigă bani aici la noi, dar locuiesc acolo. Şi trăiesc acolo nu în sensul geografic al cuvântului, ci conform mentalităţilor lor, conform conştiinţei lor de sclav”, a spus Vladimir Putin.

„Sunt convins că o astfel de naturală şi necesară autopurificare a societăţii nu va face decât să ne întărească ţara. Vor învinge solidaritatea, unitatea şi disponibilitatea noastră de a răspunde oricăror provocări”, spune Putin, citat de RIA Novosti.

Jurnaliştii CHRON arată că preşedintele rus i-a ameninţat pe „trădătorii”  ţării şi a promis că va scăpa de ei. „Orice popor, şi în special poporul rus, va fi întotdeauna capabil să-i deosebească pe patrioţi de gunoi şi trădători şi să-i scuipe ca pe o musculiţă care le-a intrat accidental în gură", a spus Putin.

Vă recomandăm şi: 

Moscova a reacţionat după ce Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin „criminal de război”. Dmitri Peskov: „Este de neiertat”

Războiul din Ucraina prin ochii ruşilor e plin de fake news

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite