VIDEO Una dintre fiicele lui Putin a apărut în premieră la un post de televiziune din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE / Christophe Tesson
FOTO EPA-EFE / Christophe Tesson

Fiica cea mică a preşedintelui rus Vladimir Putin a apărut în premieră într-un reportaj al unui post de televiziune din Rusia.

Katerina Tihonova, tânăra identificată drept fiica cea mică a lui Vladimir Putin, a apărut într-un reportaj difuzat la buletinul de ştiri „Vesti“, transmis de la ora locală 20.00 pe postul Rossia 24.

Intervievată din calitate de conducătoare a Institutului de Cercetare „Innopraktika“, ea vorbeşte despre o tehnologie capabilă să programeze conştiinţa umană. Este vorba de prima ei apariţie la un post de televiziune din Rusia, notează snob.ru. 

Vladimir Putin a recunoscut că are două fiice, dar a lăsat să planeze misterul asupra vieţii lor.

Potrivit Reuters, Katerina Tihonova este fiica cea mică a liderului de la Kremlin. Ea este căsătorită cu Kirill Şamalov, fiul unui om de afaceri din anturajul lui Putin.

Şi Departamentul american al Trezoreriei o prezintă pe Katerina Tinonova drept fiica lui Vladimir Putin şi soţia lui Kirill Şamalov, precizând, într-o listă cu sancţiuni, că averea acestuia din urmă a sporit considerabil în urma căsătoriei, care a avut loc în 2013.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite