VIDEO Scandal la Moscova. Cum s-au dat în spectacol mai mulţi absolvenţi ai Academiei FSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comportamentul inadecvat al unor viitori agenţi ai FSB a stârnit indignare în Rusia. O înregistrare video în care mai mulţi tineri, proaspăt absolvenţi ai Academiei Serviciului Federal rus de Securitate (FSB), apar dându-se în spectacol la o plimbare în 30 de SUV-uri Gelandewagen, în valoare de cel puţin 90.000 de euro fiecare, a ridicat mai multe semne de întrebare în mediul online, iar o anchetă a fost deschisă, transmite rt.com.

Cincizeci de viitorii spioni ruşi au făcut slalom pe străzile din Moscova, blocând traficul de mai multe ori, încălcând regulile de circulaţie şi claxonând fără motiv. Mai mult, ei au ţinut cu orice preţ să înregistreze distracţia, care a durat până noaptea târziu. Ei au sărbătorit astfel încheierea studiilor, la 21 iunie.

Spectacolul acesta, expus pe YouTube, a ridicat multe întrebări în mediul online, iar mulţi dintre internauţi au fost de-a dreptul scandalizaţi de comportamentul acestor tineri care ar fi trebuit să fie deja buni cunoscători ai discreţiei.

„Timp de patru ani li s-a predat despre conspiraţie, etică corporativă şi despre faptul că nu trebuie să divulge secrete“, a spus general-maiorul Aleksandr Mihailov. „Aceia din maşini nu erau agenţi speciali, ci comercianţi din prima breaslă. Atât de pompoşi şi aroganţi. Dacă aşa îşi încep carierele, nu o să le meargă bine“, a adăugat acesta, citat de rt.com.

FSB a deschis o anchetă în acest caz, însă unii dintre absolvenţii implicaţi în distracţie au spus că nu consideră că au făcut ceva deplasat.

Kremlinul a refuzat să comenteze cazul.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite