Un cunoscut actor rus, opozant al regimului condus de Vladimir Putin, a fost găsit mort la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul rus Alexei Devotcenko, cunoscut drept un opozant public al regimului lui Vladimir Putin, a fost găsit mort într-o casă din nordul Moscovei, au informat media miercuri surse din poliţie, potrivit Interfax.

Alexei Devotcenko, în vârstă de 49 de ani, era cunoscut drept un opozant activ al regimului lui Vladimir Putin. Cauza decesului nu este pentru moment cunoscută. Politia moscovită nu exclude o crima şi a început cercetările pentru a determina cauza decesului.

Departamentul pentru relaţia cu presa din Ministerul Afacerilor Interne al Federatiei Ruse a confirmat pentru agenţia Interfax că in jurul orei locale 18.35 a fost descoperit cadavrul unui bărbat într-o casă din nordul Moscovei.

Membru al Frontului Civil Unit din Sankt Petersburg, Devotcenko a luat parte de-a lungul timpului la numeroase acţiuni ale opoziţiei. În martie a cerut elitei culturale ruseşti să nu mai accepte bani de la stat, deoarece puterea de Moscova îi vrea pe intelectuali şi artişti servili.

În ianuarie 2012, actorul rus a fost bătut de doi bărbaţi într-o staţie de metrou din Moscova, pentru ca purta cercel in ureche. Victima a povestit că nici politia şi nici personalul serviciului de metrou nu au intervenit să îl ajute în acele momente.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite