Putin şi-a „scurtat timpul la putere” atunci când a decis să invadeze Ucraina, afirmă un apropiat al opozantului Alexei Navalnîi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Gettyimages
FOTO Gettyimages

Un apropiat al lui Alexei Navalnîi, unul din cei mai cunoscuţi opozanţi ai liderului de la Kremlin, a afirmat că Putin şi-a "scurtat în mod clar timpul la putere".

Leonid Volkov a acordat un interviu pentru AFP în care a vorbit despre acţiunile preşedintelui rus, Vladimir Putin.

"Putin a redus în mod clar probabilitatea scenariului conform căruia rămâne la Kremlin până la moarte... aşa cum plănuise”, a declarat Leonid Volkov, relatează news.ro.

Acesta afirmă că Putin a redus semnificativ probabilitatea scenariului de a rămâne la conducere până la moarte, aşa cum plănuise până în prezent. Volkov a spus că Putin a făcut o eroare de calcul atunci când a lansat atacul asupra Ucrainei, pe 24 februarie.

Apropiatul opozantului rus Alexei Navalnîi recunoaşte că liderul de la Kremlin ştie cum să dea bine în faţa populaţiei ruse şi să justifice invazia în faţa celor care nu au altă sursă de informare decât televiziunea de stat. 

Acesta mai adaugă şi că persoanele care fac parte din elita rusă nu se împacă cu dezastrul economic şi restricţiile impuse de statele din întreaga lume. 

Leonid Volkov, a fost şeful reţelei regionale a organizaţiei lui Navalnîi, înainte de interzicerea acesteia, în iunie 2021.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite