Peste 30 de ruși otrăviți cu șaorma. Proprietarul localului a fost arestat

0
Publicat:

Zece persoane, dintre care cinci copii, au fost transportate la spital ca urmare a unei intoxicații alimentare în Bratsk, a declarat șeful regiunii, Igor Kobzev.

Șaormeria unde s-a produs toxiinfecția alimentară
Șaormeria unde s-a produs toxiinfecția alimentară

Potrivit acestuia, copiii se află la Spitalul Clinic de Copii din Bratsk, în timp ce adulții se află în secția de boli infecțioase a Spitalului nr. 5. Guvernatorul a precizat că situația din Bratsk este monitorizată de specialiștii Centrului regional de medicină a dezastrelor din Irkutsk, potrivit sibreal.org.

Comitetul de anchetă a deschis un dosar penal cu privire la otrăvirea în masă. Potrivit anchetatorilor, 35 de persoane care au cumpărat fast-food într-o cafenea "Shawarma Want" au mers la medici pe 13 și 14 iunie. Comitetul de anchetă raportează că 11 persoane au fost duse la spital cu diagnosticul de "infecție intestinală acută". Anchetatorii au confiscat cuptoare cu grătar și documentație din cafenea.

La 15 iunie, Comitetul de anchetă a raportat că numărul victimelor a crescut la 62 de persoane. 29 dintre acestea au fost transportate la spital, inclusiv cinci copii. Proprietarul cafenelei a fost reținut.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite