Chiar și gheața ține cu Ucraina. General rus, rănit grav de un țurțure uriaș VIDEO

0
Publicat:

Un țurțure uriaș a căzut peste generalul Anatoli Elizarov, unul din șefii Ministerului rus pentru Situații de Urgență, în timp ce mergea pe o stradă din Moscova.

Generalul Anatoli Elizarov a fost operat și este sub supravegherea medicilor Foto: The Insider
Generalul Anatoli Elizarov a fost operat și este sub supravegherea medicilor Foto: The Insider

Directorul Departamentului de Management Operațional al Ministerului Rusiei pentru Situații de Urgență a fost internet cu răni grave, fiind ulterior operat, potrivit agenției TASS. Acesta are răni la cap și se află în stare critică.

Parchetul a deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili cine era responsabil pentru curățarea clădirii de zăpadă și gheață.

Serviciul de presă al parchetului capitalei a raportat că gheața a căzut peste un bărbat dintr-o clădire nerezidențială, în după-amiaza zilei de 28 decembrie. Parchetul interraional Dorogomilovskaya efectuează o inspecție, în cadrul căreia vor fi identificați responsabili cu întreținerea și curățarea clădirii de zăpadă și gheață.

Bucata mare de gheață s-a desprins de pe clădirea Centrului Național pentru Managementul Crizelor, în timp ce generalul în vârstă de 50 de ani se afla pe trotuar, aflându-se în pauza de masă.

Accidentul a avut loc pe data de 28 decembrie, iar Elizarov a fost operat la scurt timp și se acum sub supravegherea medicilor.

Record de precipitații în Moscova

Moscova a înregistrat un record istoric de precipitații în decembrie în întreaga istorie a observațiilor meteorologice la Moscova.

Luna decembrie a devenit lider în ceea ce privește precipitațiile pe parcursul a 143 de ani de observații instrumentale care sunt efectuate la Moscova”, a spus Roman Vilfand, directorul științific al Centrului Hidrometeorologic de la Moscova, într-un interviu acordat Izvestia, cel mai vechi cotidian din Rusia.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite