Aparatul care îl apără pe Vladimir Putin de virusuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toată lumea ştie că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, acordă o atenţie sporită sportului pentru a se menţine într-o formă fizică excelentă. În afară de sport, liderul de la Kremlin apelează şi la invenţiile tehnice pentru se feri de diverse boli, relatează presa rusă.

Un aparat care apare într-o fotografie făcută luni seara, în timpul reuniunii de la Kremlin între preşedintele Vladimir Putin, ministrul Apărării Serghei Şoigu şi ministrul de Externe Serghei Lavrov, a stârnit curiozitatea internauţilor şi presei din Rusia.

În cele din urmă, curioşii au aflat că preşedintele rus are în biroul său un aparat care îl apără de virusuri. Este vorba de un purificator numit Dezar-7, fabricat în Rusia şi conceput pentru a îmbunăţi calitatea aerului în încăpere prin îndepărtarea fumului de ţigară, prafului, polenului, mucegaiului, bacteriilor, virusurilor etc.

Vestea că Putin foloseşte acest aparat le-a dat idei multor ruşi, care au căutat şi au comandat produsul.

image

FOTO big5.bg

Potrivit unei reprezentante a companiei care produce Dezar-7, comenzile pentru acest aparat au crescut semnificativ.

„Dacă aseară aveam 4-5 comenzi pentru Dezar-7, astăzi am ajuns la aproximativ 20. Am rămas uimiţi“, a declarat Vera Grezneva pentru postul de televiziune „360“.

Preţul unui purificator de aer Dezar-7 este de aproximativ 160 de euro.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite