Vladimir Voronin: Coaliţia PDM-PSRM este o trădare din partea lui Pavel Filip şi Dumitru Diacov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin

„Ţara arde, globul arde, dar ei în momentul acesta fac remanieri în Guvern, Parlament”. Declaraţia aparţine liderului Partidului Comuniştilor din Republica Moldova Vladimir Voronin şi au fost făcute în contextul ultimelor schimbări pe arena politică din ţară. Totodată, fostul preşedinte spune că Partidul Democrat din Moldova va recurge la toate mijloacele pentru a se menţine la guvernare, notează IPN.

„Prin sursele media a trecut aşa o veste care nu prea a fost răspândită, că Pavel Filip şi Dumitru Diacov, nu ştiu cu ce ocazie, să ne prefacem că nu ştim, au vizitat Miami. Ce indicaţii au primit în Miami, ce trebuie să facă şi de ce fac acest lucru, acest nod va fi dezlegat şi vom afla multe lucruri. Cu orice preţ vor să se menţină la guvernare personaje de tipul lui Dumitru Diacov. El va merge la orice combinaţie, cu oricine, numai să se păstreze acolo unde este şi ca Dumiitru Diacov sunt toţi acolo. Grămadă peste grămadă fără niciun principiu”, a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la postul de televiziune Jurnal TV.

Fostul preşedinte spune că PDM nu va obţine nici fotoliul de prim-ministru, nici cel de preşedinte al Parlamentului. Vladimir Voronin afirmă că declaraţiile în acest sens au fost făcute doar pentru a calma spiritele din interiorul formaţiunii.

„Ei fac aceste declaraţii pentru a se spăla de cei care se mai numără printre membrii de partid, să le spună la oameni: „liniştiţi-vă, noi vom avea prim-ministrul nostru şi toţi vor avea o bucăţică de pâine acolo unde sunteţi”. De fapt, aceasta este o trădare din partea lui Pavel Filip şi Dumitru Diacov. Ei s-au înţeles pentru ei, mai departe nu îi interesează nimic”, a adăugat Vladimir Voronin.

Liderul PCRM spune că divizarea în PDM şi crearea grupului „Pro Moldova” este o reacţie şi un protest la ceea ce se întâmplă în rândurile formaţiunii democraţilor.

https://www.ipn.md/ro/vladimir-voronin-coalitia-pdm-psrm-este-o-tradare-din-7965_1072291.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite