VIDEO Moscova: Imagini din interiorul avionului morţii în momentul aterizării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Pe reţelele de socializare au apărut imagini video din interiorul avionului Suhoi Superjet 100, filmate de un pasager, cu momentul în care aripa dreapta a aeronavei era cuprinsă de flăcări, în timp ce avionul aterizase de urgenţă pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova.

Imaginile video arată momentele de groază prin care au trecut cei 78 de pasageri aflaţi la bord, odată ce au sesizat că aeronova a luat foc. Pe fundal se aud strigătele de disperare de ajutor ale pasagerilor, iar o femeie striga „ardem”, în timp ce câţiva bărbaţi îndemnau la calm. 

41 de oameni au murit în seara de duminică, 5 mai, şi cel puţin cinci sunt răniţi în urma aterizării în flăcări a unui avion al companiei ruse Aeroflot pe aeroportul moscovit Sheremetyevo. 

Aeronava Suhoi Superjet 100 decolase spre Murmansk, dar a anunţat că are un incendiu la bord şi a revenit la sol. Imaginile arată cum avionul aterizează cu flăcări ieşind din zona cozii. Un membru al echipajului ar fi declarat că avionul a fost lovit de fulger.

Mărturii cutremurătoare din avionul morţii: „Doar datorită echipajului am supravieţuit”. Un însoţitor de bord a murit salvând pasagerii 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite