VIDEO Imaginile unui dezastru. Cel puţin 25 de oameni au murit în urma unei tornade produse în Tennessee, SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Profimedia
FOTO Profimedia

Cel puţin 25 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alte zeci de persoane sunt de negăsit, după ce o furtună violentă şi o tornadă au lovit, marţi noaptea, zona centrală a statului Tennesse, SUA. Sute de case şi clădiri au fost distruse sau avariate. De asemenea, Aeroportul Internaţional John C. Tune din oraşul Nashville a fost parţial distrus, la fel ca zeci de avioane care se aflau pe piste.

GALERIE FOTO

Din păcate, numărul victimelor ar putea creşte. Poliţiştii şi pompierii sunt în căutarea altor 77 de persoane, care nu au fost încă localizate, scrie CNN.

Oamenii au trecut printr-un adevărat coşmar, mai ales că tornada a lovit zona noaptea târziu, când majoritatea dormea. Regiunea afectată de tornadă a lăsat fără energie electrică 35 mii de oameni. Viteza vântului în timpul tornadei ar fi atins circa 250km/h, răsturând autovehicule şi smulgând copacii din rădăcini.

Tornadă Nasville Tennessee FOTO Profimedia

Michelle Whitten, împreună cu ai ei trei copii, s-au ascuns într-un dulap, odată ce pereţii casei începuse să se clatine. Femeia mărturiseşte că a auzit un vuiet puternic al vântului şi un zgomot deasupra casei asemănător ca cel provocat de un tren.

Casa se clătina, iar ferestrele se sfărâmau. Auzeam sunete de explozii. În viaţa mea nu am fost atât de speriată”, a mărturisit femeia pentru CNN.

Preşedintele Donald Trump a anunţat că este în contact cu autorităţile locale şi că va vizita oraşul Nashville vineri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite