VIDEO Democratul Vlad Plahotniuc, îmbrâncit de comunistul Iurie Muntean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Privesc.eu
Sursa Privesc.eu

După ce ieri Victor Șelin a intrat cu forța în Parlament, provocând o altercație între deputații PCRM și Serviciul Pază și Protecție de Stat, astăzi comunistul Iurie Muntean l-a îmbrâncit pe prim-vicepreședintele Parlamentului Vlad Plahotniuc.

Incidentul a avut loc în timp ce ministrul Muncii și Protecției Sociale, Valentina Buliga, prezenta proiectul privind asigurările de stat. Deputatul PCRM l-a abordat pe fostul său coleg de partid, Ion Ceban. Nemulțumit, Muntean a încercat să-l urmeze pe Ceban în momentul în care fostul comunist a încercat să abandoneze discuția. Dar a fost oprit de Vlad Plahotniuc, care a intervenit în dialog.

După un schimb de replici, Muntean l-a apucat pe Plahotniuc de mână și l-a îmbrâncit. Conflictul a luat sfârșit, după ce au intervenit colegii de fracțiuni ai celor doi aleși.

Președintele Parlamentului a condamnat comportamentul comuniștilor, cerând implicarea organelor de drept. „Vom atrage atenția și asupra acestui caz, la fel cum vom proceda și cu cele întâmplate ieri", a declarat Marian Lupu.

Sursa video: Privesc.eu

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite