Victor Ponta: Dacă cei de la PDL vor să mă huiduie la Chişinău, n-au decât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta

Premierul României a declarat la Realitatea TV că vine la Chişinău ca să semneze în sfârşit acordul privind realizarea proiectului de construcţie a gazoductului Ungheni - Iaşi şi pentru proiectele de realizeare a liniilor electrice de interconexiune.

"Eu mă duc la Chişinău ca să semnăm în sfârşit proiectul pentru gazoductul (Ungheni-Iaşi n.r.) şi pentru linia electrică. Pentru Republica Moldova, ceea ce semnăm noi mâine este o cerinţă de ani de zile, pentru că asta înseamnă că vor avea conexiune şi de energie electrică şi de gaz cu România. Dacă cei de la PDL vor să mă huiduie la Chişinău, n-au decât. N-aş trimite pesedişti la Paris sau Bruxelles să îl huiduie pe Băsescu când ajunge acolo", a declarat luni seara, premierul român Victor Ponta, în cadrul emisiunii Realitatea la Raport, de la Realitatea TV.

Amintim că marţi 17 iulie, şeful executivului de la Bucureşti va efectua prima sa vizită oficială la Chişinău, unde are planificate discuţii cu premierul Vlad Filat, semnarea mai multor acorduri interguvernamentale, dar şi întrevederi cu Nicolae Timofti, preşedintele Republicii Moldova, cu Marian Lupu, şeful legislativului şi cu Mihai Ghimpu, liderul Partidului Liberal.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite