Vezi cât costă un loc de veci pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cimitirul virtual este o altă invenție a secolului XXI, datorită acestuia oamenii care nu se mai pot dezlipi de calculatoare pot rămâne veșnic în mediul virtual scrie foxnews.com.

Locul de veci costă cel puțin 50 de dolari anual, dar poate ajunge și la 120 de dolari. Ideea aparține antreprenorului Jacques Mechelany, creatorul spațiului I-Postmortem.„Avem posibilitatea să lăsăm amintiri despre noi, nu doar copiilor noștri, dar și nepoţilor nepoţilor noştri“, spune antreprenorul.

Jacques Mechelany oferă morminte virtuale într-un cimitir online și este încrezător că cimitirul online va avea succes. Deocamdată afacerea i-a adus în cont mai bine de 2 milioane de dolari din partea unor investitori. Antreprenorul are două site-uri pe i-Tomb.net și i-Memorial.com. Dacă intri pe primul site, pentru 50 de dolari, poți cumpăra un mormânt virtual, unde cei dragi vor putea depune flori şi lumânări.

Pe i-Memorial.com, taxa anuală este de 120 de dolari şi include un serviciu de înştiinţare a rudelor şi prietenilor în legătura de trecerea în nefiinţă a abonatului. Totodată, site-ul poate fi folosit pentru stocarea testamentului şi a instrucţiunilor legate de înmormântare. Potrivit foxnews.com anul acesta se preconizează că vor muri în jur de 54 de milioane de oameni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite