UPDATE ALERTĂ CU BOMBĂ Un medic din Făleşti s-a trezit cu o mină antitanc pe maşina de serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceasta este maşina şefului Centrului medicilor de familie din Făleşti, pe care a fost pusă mina antitanc Sursa: Protv.md
Aceasta este maşina şefului Centrului medicilor de familie din Făleşti, pe care a fost pusă mina antitanc Sursa: Protv.md

Şeful Centrului medicilor de familie a alertat poliţia în această dimineaţă după ce a găsit pe maşina lui un dispozitiv explozibil.

UPDATE, ora 11.59: „La ora 8 mi-am găsit maşina minată. Nu am avut nicio răfuială cu nimeni. Mai departe organele competente vor lămuri situaţia“, a declarat pentru „Adevărul“ şeful Centrului medicilor de familie din Făleşti, Ion Ionesie, victima acestui atentat. 

UPDATE, ora 11.46: „Şeful Centrului medicilor de familie ne-a spus că nu era în conflict cu nimeni. Grenada şi mina antitanc erau pe parbrizul maşinii sale, un Chevrolet Aveo de culoare gri“, a precizat ofiţerul Sergiu Botnaru, de la Comisariatul de Poliţie din Făleşti.

UPDATE, ora 11.34: Potrivit comisarului-adjunct de poliţie de la Făleşti, Svetlana Colesnic, maşina minată, un autoturism Chevrolet de culoare gri, se afla parcată în curtea blocului unde locuieşte şeful Centrului medicilor de familie din raion. „Medicul Ion Ionesie ne-a spus că a găsit încuietoarea de la portieră deteriorată. Pe maşină se afla o grenadă F1 conectată la o mină antitanc. Ambele se aflau pe parbrizul maşinii“, a spus aceasta. 

Alertă cu bombă la Făleşti! Un medic a găsit sub capota maşinii lui un dispozitiv explozibil. Din primele date e vorba despre maşina şefului Centrului medicilor de familie din Făleşti, medicul Ion Ionesie. Acesta a alertat poliţia la ora 8.15. 

Oamenii legii au găsit pe capota vehiculului pachetul cu substanţe explozibile. La faţa locului a fost chemată şi o echipă de genişti din Chişinău.

Vom reveni cu noi informaţii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite