Unii chişinăuieni vor beneficia de ajutoare de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe categorii de persoane din Chişinău vor beneficia de ajutoare materiale din partea municipalităţii în preajma sărbătorilor de Paşti.

Primăria Capitalei anunţă că 900 de persoane cu deficienţe de vedere, membri ai Organizaţiei teritoriale Chişinău a Asociaţiei obşteşti „Asociaţia Nevăzătorilor din Moldova” vor primi câte 350 lei.

Câte 350 lei vor primi şi 939 de persoane cu deficienţe de auz, membri ai Asociaţiei Surzilor din Republica Moldova, Filiala teritorială Chişinău.

2070 de persoane în etate singuratice, beneficiari ai Serviciului de îngrijire socială la domiciliu din cadrul Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate, vor primi câte 500 lei.

Banii vor putea fi ridicaţi începând cu săptămâna viitoare, de la oficiile poştale din Chişinău. Şefa interimară a Direcţiei asistenţă socială, Irina Banova, a declarat pentru IPN că ajutorul material poate fi ridicat la prezentarea buletinului de identitate sau a legitimaţiei de pensionar.

De asemenea, s-a decis acordarea ajutoarelor materiale pentru 203 persoane defavorizate, în baza cererilor personale. Astfel, 115 persoane vor primi câte 500 lei; 36 de persoane – câte o mie de lei; 14 persoane– câte 1.500 lei; 11 persoane – câte două mii de lei; trei persoane – câte 2.500 lei şi 24 de persoane câte trei mii de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite