Una dintre cele mai mari întreprinderi de producerea textilelor din Republica Moldova gata de lichidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreprinderea mixtă moldo-turcă “Infinity Inc.“ urmează a fi radiată din registrul de stat până la finele lunii, după ce a fost finalizat procesul de insolvabilitate.

Câţiva ani în urmă Infinity Inc era una dintre cele mai mari întreprinderi de textile din Republica Moldova, la care munceau circa 1.000 de angajaţi. Întreprinderea producea şi exporta cămăşi de noapte, pijamale (pentru dame şi bărbaţi), costume sportive, lenjerie pentru bărbaţi (chiloţi, boxeri, maiouri, tricouri), îmbrăcăminte pentru copii.

Totodată, administraţia companiei, în frunte cu Vladimir Selezniov se lăuda că ar colabora cu giganţi internaţionali precum Palmers, Wall-Mart, Nyke, Gap, Disney Stories, Cheroke etc.

În ultimii ani însă întreprinderea s-a înglodat în datorii, iar creditorii au iniţiat procedura de insolvabilitate. La 6 august 2013, Curtea de Apel Chişinău a decis încetarea procedurii de insolvenţă şi radierea întreprinderii din registru.

Potrivit deciziei instanţei Infinity Inc a stins doar parţial creanţele de 13,44 milioane de lei faţă de Moldindconbank.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite