Un copil de 3 ani a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Chişinău

0
0
Interzis

Un copil de trei ani a murit aseară după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani, transmite IPN. Poliţia a fost alertată aproape de ora 22.00. Copilul împreună cu mama au fost transportaţi la spital, dar viaţa nu i-a putut fi salvată.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că geamul apartamentului era deschis, iar copilul, sprijinindu-se de plasă, a căzut în gol. Pe cazul dat a fost iniţiată o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor.

Oamenii legii vin repetat cu un apel către părinţi să manifeste prudenţă sporită şi să se asigure că micuţii nu au acces la geam. Sau să monteze dispozitive speciale pentru blocarea geamurilor. Adulţii nu trebuie să lase copiii singuri în cameră atunci când aerisesc încăperea sau şi mai bine ar fi să iasă cu ei la plimbare în acest moment. La fel, este indicat să fie utilizat sistemul de deschidere a geamului pe verticală – de sus în jos. Adulţii trebuie să nu permită copiilor accesul la balcon, pentru că acest loc reprezintă un pericol. Scaunele, mesele sau dulapurile nu trebuie puse la balcon sau lângă fereastră, deoarece copiii pot urca pe ele şi pot cădea de la înălţime.

Mai multe - Republica Moldova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite