Turoperatorii din Republica Moldova, aşteptaţi la Târgul de Turism al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turoperatorii, agenţiile de turism, autorităţile şi asociaţiile profesionale din turism, structurile de cazare, staţiunile turistice şi complexele balneare sunt invitate de  Agenţia Turismului din Moldova să participe la cea de-a 32-a ediţie a Târgului de Turism al României, transmite IPN.

Târgul de Turism al României va avea loc în perioada 13-16 noiembrie 2014, în pavilioanele Centrului Expoziţional Romexpo. Potrivit unei note documentare a Agenţiei Turismului, evenimentul este o ocazie potrivită pentru prezentarea celor mai interesante oferte şi atracţii turistice din Republica Moldova, cât şi din străinătate. Târgul include oferte de turism cultural, rural sau de business, turism de tratament, destinaţii exotice, croaziere şi turism de aventură.

Republica Moldova va participa cu un stand propriu de promovare, iar participanţilor  la el le va fi pus la dispoziţie gratuit spaţiul expoziţional şi mobilierul necesar. Companiile, agenţiile, instituţiile şi persoanele interesate se pot adresa Agenţiei Turismului până la data de 25 august 2014.

Contactat de IPN, Nicolae Platon, directorul general al Agenţiei Turismului, a spus că toţi agenţii economici în turism, care doresc să participe la Târgul de Turism din România, pot să prezinte ofertele lor la Agenţia Turismului prin înscriere ca participant sau să le trimită prin fax la numărul (373 22 ) 22-66-34.

Alex Filipski, expert în turism, a spus pentru IPN că anul acesta Agenţia Turismului a negociat doar pentru un stand gratuit, iar taxele de transport, pliantele, broşurile şi alte elemente necesare unui târg de o asemenea amploare agenţii economici urmează să le achite pe cont propriu.

Târgul de Turism al României, pe lângă elementul business to consumer (B2C), are o importantă latură business-to-business (B2B) şi reprezintă pentru vizitatorii specialişti o platformă avantajoasă de a întâlni parteneri de afaceri a reînnoi şi fideliza relaţiile existente cu partenerii tradiţionali.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite