Trafic suspendat timp de o lună în centrul Chişinăului. Troleibuzele 10 şi 24 vor fi redirecţionate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

În perioada 26 iulie – 24 august, va fi suspendat traficul rutier pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, tronsonul cuprins între străzile Alexei Şciusev şi Alexei Mateevici. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, transmite IPN citând un comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău.

Itinerarul rutei de troleibuz numărul 12 se scurtează până la strada 31 august 1989.

Troleibuzele de rutele numărul 10 şi 24 vor fi redirecţionate de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni pe strada Bucureşti, Alexei Şciusev, Constantin Stere, Mihail Kogălniceanu, Serghei Lazo, Alexei Mateevici şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta numărul 11 vor circula de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni pe strada Bucureşti, Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe ruta numărul 129 vor fi redirecţionate de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni pe strada Bucureşti, Serghei Lazo, Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele pe ruta numărul 188 vor fi redirecţionate de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni pe strada Bucureşti, Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite