SunStroke Project, decoraţi cu Ordinul de Onoare. Igor Dodon: Aţi făcut mai mult pentru ţară decât unii ambasadori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Reprezentanţilor Republicii Moldova la Eurovision 2017, formaţiei SunStroke Project, i-a fost conferit miercuri, 16 mai, printr-un decret semnat de Igor Dodon, Ordinul de Onoare pentru activitate de creaţie prodigioasă şi contribuţie substanţială la promovarea imaginii Republicii Moldova.

Astfel, băieţii de la SunStroke Project Anton Ragoza, Sergey Ialoviţchii şi Sergey Stepanov s-au ales cu câte un Ordin de Onoare.

„Eu sunt sigur că marea majoritate, datorită acestor băieţi, s-au simţit mândri de faptul că sunt cetăţeni ai Republicii Moldova. Eu vreau să vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut pentru ţara noastră, pentru imaginea Republicii Moldova. Voi aţi făcut mai mult decât unii ambasadori în întreaga sa carieră diplomatică”, a declarat Dodon în cadrul ceremoniei oficiale.

SunStroke Project s-a clasat pe locul 3 la Eurovision 2017, cu piesa „Hey mamma”, fiind cel mai bun rezultat din istoria participării Republicii Moldova la acest concurs, după cel obţnut de „Zdob şi Zdub” în 2005, locul şase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite