S-a dat startul la excursii de shopping. Vezi unde îți poți reînnoi garderoba în Chișinău sau peste hotare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine nu și-a putut înnoi garderoba înainte de Revelion o poate face acum, odată ce magazinele au intrat în perioada reducerilor. Vitrinele buticurilor din mallurile din Capitală anunţă preţuri tăiate cu 30, 50 și chiar 70%. Pentru o mai mare diversitate de oferte, unii moldoveni aleg orașele europene.

De e weekend sau zi obişnuită, în această perioadă centrele comerciale din Chişinău sunt luate cu asalt de cumpărători, care au ieşit la vânătoare de produse. Afişele cât pereţii de sticlă ce dau vestea reducerilor atrag clienţii, tentaţi să tot cumpere. Știrea bună este că preţurile vor continua să scadă şi mai mult şi că reducerile se vor extinde în toate magazinele odată cu aşa-numitele vânzări de soldare.

„Am ieftinit majoritatea produselor cu 50%. Probabil, aceste preţuri vor fi în vigoare până în februarie, când stocurile rămase se vor vinde cu reduceri de 70 şi chiar 80%", spune Olga, administratoarea unui butic de îmbrăcăminte de damă. Managerul mai precizează că în aceste zile cel mai bine se vând hainele groase, ghetele îmblănite, fularele şi mănuşile.

Destul de profitabile sunt şi promoţiile „1+1=3", cu care operează mai mulţi retaileri. Astfel, paltoanele şi hanoracele pot fi achiziţionate începând de la 800 de lei, cu acelaşi preţ găsiţi şi încălţări. Puloverele, rochiile, jeanşii sau fustele se vând acum şi de la 300 de lei, iar tricourile sunt cele mai ieftine, de la 70 de lei.

PLAJĂ ȘI CUMPĂRĂTURI ÎN DUBAI

Pentru categoria de oameni care-şi permit să profite de lichidările de stocuri din străinătate, Dubai este alegerea perfectă, spun tur-operatorii. De 16 ani, timp de o lună, în punctul de atracţie al Orientului Mijlociu demarează Festivalul de Shopping. „Tot mai mulţi moldoveni îşi permit să opteze pentru Dubai. Cele 50 de malluri propun reduceri adevărate la branduri internaţionale.

Avantajele sunt multiple: te poţi relaxa la plajă şi să faci cumpărături la preţuri minime. În plus, varietatea este largă atât la haine, cât şi la mărfuri electronice, bijuterii, artă şi artizanat. Fiecare femeie care merge acolo se întoarce neapărat şi cu o haină de blană", ne informează agentul unei firme de turism din Chişinău.

MILANO, CAPITALA MODEI

O altă destinaţie populară printre moldoveni este Italia, în special Milano. De obicei, cele mai întrebate magazine sunt Zara, Mango, Benetton, Oviesse şi H&M, unde unele produse ajung să coste şi câţiva euro. Pe harta vânătorilor de reduceri se află şi outleturile. Cel mai renumit este Pandorf, complexul comercial situat lângă Viena, care găzduieşte peste 150 de magazine şi în jur de 600 de mărci cunoscute.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite