REVISTA PRESEI: Un bebeluş a murit înecat cu o pastilă la Şoldăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragicul incident s-a petrecut zilele trecute în satul Parcani, raionul Şoldăneşti. Deşi ambulanţa a ajuns la timp în sat, lucrătorii medicali n-au reuşit să-l salveze pe micuţ, scrie stirilocale.md

Aşa cum micuţul răcise uşor, i se administra un tament la domiciliu. Nenorocirea a avut să se întâmple după ce mama i-a dat copilului o jumătate de pastilă, aşa cum făcea zi de zi, scrie stirilocale.md. Într-un ceas rău pastila s-a oprit în gîtlejul fătulu. După ce a încercat să-i împingă pastila cu degetele, femeia s-a pornit spre punctul medical, însă pe drum copilul a decedat.

Pro TV prezintă un alt caz medical nefericit, din această dată din vina doctorilor. Un medic este acuzat ca a provocat surditatea unui nou-nascut, administrandu-i un antibiotic contraindicat. Copilul risca sa ramana si mut, deoarece nu i-au ramas ramasite de auz. Medicul, insa, spune ca a prescris medicamentul conform standardelor existente. Parintii copilului insista ca acesta sa fie tras la raspundere.

Marian Lupu pleacă astăzi în prima sa vizită oficială în România, la invitaţia preşedintelui Băsescu, scrie Unimedia.  Potrivit unor informații neoficiale, Lupu va fi întâlnit la București cu onoruri militare. Aceleași surse spun că președinția română va oferi și un dineu cu ocazia venirii președintelui moldovean la București.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite