Replica lui Dodon la acuzaţiile lui Sturza: Noi îl vom trezi la realitate pe acest strateg buimac de pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova din partea PSRM, Igor Dodon, a comentat declaraţiile fostului premier, Ion Sturza, care spune că socialistul este „candidatul Kremlinului agreat de Vlad Plahotniuc”.

„Nu e prima dată cînd domnul Sturza, numit în popor şi „premierul Caloş” (pentru că dădea pensiile în caloşi), mă ia în seamă. M-am obişnuit cu atacurile lui, chiar dacă sunt făcute de o manieră vulgară – asta probabil îl reprezintă.
Mai nou, domnul Sturza aberează în stilul teoriei conspiraţiilor. 

Caută agenţi, mâna Moscovei şi consideră că Moldova se află în miezul geopoliticii mondiale. Declară că împrumutăm strategiile din străinătate, aşa cum fac unii dintre concurenţii noştri de pe dreapta.
Domnule, lăsaţi aceste naivităţi. E o boală copilărească de care trebuie să vă trataţi. Nu fiţi ca Mişa Ghimpu, doar nu suferiţi de diagnozele lui. Chiar dacă sunteţi, ca şi el, unionist convins, adică vreţi dispariţia Republicii Moldova ca stat.


Îl invit pe domnul Sturza că viziteze sediul PSRM, să vadă cum sunt create mesajele noastre electorale, ziarele, afişele, panourile. Să vadă creaţie autentică, autohtonă. Şi să se trateze de coşmarurile sale ideologice, să se trezească la realitate. Noi îl vom trezi la realitate pe acest strateg buimac de pe facebook”, a scris Dodon pe pagina sa de socializare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite